Frissítve:   NYELVTANFOLYAMOK   KÖZÉPISKOLA   SZAKMAI GYAKORLAT   AKTUÁLIS AKCIÓK

 


  

Nyelvtanulás külföldön?   Toronymagasan BIG BEN!  

 

DIÁKOK RÓLUNK
 

Kedves Olga,

Anna lányom ma érkezett meg Hertfordból tele felejthetetlen élményekkel.
Köszönjük, hogy ajánlották ezt a tábort. Valóban biztonságos, szép környezetben tanulhatott és érdekes programokon, kirándulásokon vehetett részt.
Jövőre, ha tehetjük megismételjük. köszönettel, M. H Judit

M. Anna , 12 éves, 2013 nyár, Hertford, Anglia
 

Kedves Tamás!
Tegnap jöttünk haza Nizzából, ahol nagyon jól érezte magát a lányom, nagyon sokat tanult,
tökéletes helyen lakott, szóval minden rendben volt, így köszönet Önöknek a közreműködésért!!!:-).
K. Krisztina, 16 éves, 2013 július Nizza 1. nyelviskola ifjúsági program
 

Kedves Tamás!

Összességében jól éreztem magam, és hasznos vállalkozás volt.
Nagyon barátságos az iskola, a tanárok lelkiismeretesek voltak és az irodai dolgozók is minden felmerülő problémában segítettek.
A családról is csak jókat tudok mondani. Nagyon gyorsan összecsiszolódtunk, estéként nyitottak voltak hosszabb-rövidebb társalgásokra, és természetesen sok praktikus tanáccsal segítették a kinti boldogulásomat.
Crystal Palace tényleg nagyszerű hely a tanuláshoz, mert minden szolgáltatás elérhető (óriási sportcentruma és parkja van, ami tavasszal és nyáron dupla élmény lehet), könnyen átlátható és megszerethető városrész.
 
A kevés negatívum között említeném, hogy az alkalmazott szintfelmérő szerintem nagyon erős, és nem igazán alkalmas a diákok megfelelő szelektálására.
L. Balázs, 2012 október-december, London,8. Crystal Palace nyelviskola


Kedves Kömley Olga & Somodi Tamás!

Szeretném megköszönni az angliai táborozás kapcsán a munkájukat.
Első hét nehezen indult főleg a Biankának, de utána annál több élménnyel tértek haza.
Az olimpiai hangulat rájuk is átragadt, főleg Londonban, amikor személyesen is végignézték az Olimpiai láng futását a sportolókkal és sikítva hívtak fel telefonon, hogy nézzük-e a BBC adását.
Az iskola fergeteges volt sportolás szempontjából, mert nem volt olyan sportág, amit nem próbálhattak volna ki. /Mindkettő versenyszerűen sportol./ Tanárok a nyelvtanításban maximálisan kitettek magukért, remélem ezt majd az angol nyelvtudásukban is kamatoztatni tudják. Üdvözlettel: K Zsuzsa

K Fanni és K Bianka, 2012 nyár,
 Hertford junior nyelvi tábor


Tisztelt Somodi Úr!

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni, hogy segítettek a fiam londoni útjának koordinálásában. Máté hazaérkezett, rengeteg élménnyel gazdagodott, új barátokat ismert meg, hasznos dolgokat tanult. Az elhelyezésével, a programokkal maximálisan elégedett volt. Még egyszer köszönöm munkájukat, Jó egészséget kívánok. Tisztelettel. K. Károly
K. Máté, 2012 nyár, londoni ifjúsági program

 

Kedves Big Benesek!

Nagyon köszönöm a segítségüket es az egész éves munkájukat.
Nagyon meg vagyunk elégedve, csak ajánlani tudom Önöket!
Tisztelettel: S.Zita
Gy. Kende, 17 éves 2011-2012
cambridge-i nyelviskolai tanév program

 

Kedves Big Ben!
Ezúton fejezném ki köszönetemet a lányom cambridge-i iskoláztatása tárgyában nyújtott segítségéért. Az iskola kitűnő, a tanárokkal és az osztálytársakkal remek Sára kapcsolata. Igen szerencsések voltunk az albérletet illetően is, Mrs. Muna ügyvéd, tehát a gyereken túl egyéb közös témáink is akadtak beszélgetésünk során. A lakás nagyon jó helyen van, vadonatúj lakóparkban, ugyancsak hibátlan házban. Mindezek mellett a lényeg mégis az, hogy Sára nagyon jól érzi magát, az oktatás nagyszerű, tehát minden a legnagyobb rendben van. Reméljük a vizsgák is jól mennek majd, hiszen az iskola mindent megtesz annak érdekében.
Még egyszer köszönöm a segítségét!
Szívélyes üdvözlettel: Dr B.J
B.Sára, 16 éves  2010 január-július, cambridge-i nyelviskolai tanév program
 

 

Kedves Molnár Andrea!
Ezúton szeretném megköszönni segítőkészségét és korrekt ügyintézését amit Dávid utazásával kapcsolatban tett.
Szeretném közölni, hogy személyesen győződtem meg, hogy Dávid nagyon szép környezetben tölti el a következő négy hetet. Tegnap jómagam kísértem ki őt  
Wimbledonba. Mrs Henning  nagyon kedves közvetlen hölgy a ház ahol lakik nagyon szép, a város pedig nagyon barátságos. Egyszóval nagyon örülünk, hogy az Önök segítségével unokánk ilyen szép és kellemes környezetben fejlesztheti nyelvtudását. 
Mindenkinek nagyon melegen fogom ajánlani a Big Ben Language Studies
által nyújtott lehetőségeket. 
 Köszönettel: Tímár Istvánné
T. Dávid, 2008 június, London 2. nyelviskola Wimbledon

 

Tisztelt Molnár Andrea!
Szeretném megköszönni segítségét a chesteri üzleti tanfolyam lebonyolításban, az iskola,
az oktatás és a szállás is jó volt, Chester tényleg gyönyörű, az iskola majdnem minden napra szervezett valami programot vagy kirándulást, Liverpoolban láttuk a Klimt kiállítást, Beatles múzeumot, a Mersey-n hajóztunk, Manchesterben voltunk színházban ás láttuk a híres Old Trafford stadiont is, Észak-Wales-i kirándulás is jól sikerült, szóval tényleg színvonalas volt.


Még egyszer köszönöm, üdvözlettel:
Z. László, 2008 augusztus, Chester nyelviskola
 

 

Immár második éve, hogy 13 és 16 éves lányaimnak az Önök irodája szervezi a három hetes angliai nyelvtáborát. Már a tavalyi évben is megelégedésünkre szolgált az iskola és azon belül is az oktatás színvonala, a programok változatossága és sokszínűsége.
2006-2007 Swanage, Harrow House nyelviskola

Kellemes meglepetésként az idei évben ismét hasonló iskolát sikerült választanunk.
A gyerekek ismét programokban bővelkedő három hetet töltöttek London közelében.

Külön megelégedésemre szolgál, hogy a lányok egyre magabiztosabban használják a nyelvet, szép és gazdag élményekkel tértek haza.

Köszönet a szervezésért, és a megnyugtató precíz munkájukért! Jövőre találkozunk!


Üdvözlettel:

 P Tamás, 2008 augusztus Hertford junior nyelvi tábor

 

"A lányom, Szabó Niki Debrecenből utazott Swanage-be március 5-én, lassan két hete. Tegnap kaptam tőle egy hosszú e-mailt, amiben leírja, hogy milyen csodálatos dolgok történnek vele. A táj leírhatatlanul szép, a város maga olyan, mint egy ékszerdoboz, a tanárok nagyon aranyosak, kedvesek és rendkívül jó humoruk van. Már az első napokban sok barátra tett szert, bár nincs magyar diák, nem érzi egyedül magát. A szállás, étkezés tökéletes. a várható állással is nagyon meg van elégedve. Angolul már most többet tanult, mint itt egy év alatt. Már odáig jutott, hogy akadozik, amikor keresi a magyar szavakat. Csupa-csupa pozitív élményről számolt be.
Természetesen én is nagyon boldog vagyok, hogy ez ilyen remekül sikerült, így könnyebb Niki hiányát elviselni.
Ezért gondoltam, hogy megköszönöm az Önök Iskolájának is a tisztességes hozzáállást, azt hogy amit a tájékoztatókban, ill. a katalógusban leírtak, szó szerint igaz. Csak meleg szívvel tudom ajánlani mindenkinek!"
Köszönettel.: Gyökösné Varga Gabriella, 2005 március,  Harrow House nyelviskola, Swanage

 

"Nem volt  nagy problémám, talán csak annyi, hogy a család 25 percnyi sétára volt az iskolától, de ezt elfeledtette velem a kedvességük. Nagyon jól éreztem magam kint, és nagyon hasznos volt ez az egy hónap. Jövőre is szeretnék menni, főleg akkor, ha ugyanahhoz a családhoz kerülhetek vissza, ahol most voltam. MINDENT KÖSZÖNÖK!!! "
Temesi Szandra, 16 éves, 2003 nyár, Harrow House nyelviskola, Swanage
 


 

"Hiányoltam a sportolási lehetőségeket az iskolán belül/ az iskola szervezésében. Magának persze mindenki tud szervezni, csak elég költséges. Fantasztikus 2 hét volt, jövőre is megyek, csak hosszabb időre!!!"
Havas Kinga, 19 éves, 2003 nyár, 
London 2. nyelviskola Wimbledon

 

"Nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom"
Szonda Viktória, 20 éves,  did nyelviskola München, 2003 nyár

 

"Életem legjobb választása volt ez a kéthetes tanfolyam, igaz egy kicsit rövid volt. Messze felülmúlta a várakozásomat minden tekintetben,. Remélem, hogy a későbbiek során lesz még lehetőségem ezt megismételni.. Élményekkel és barátokkal gazdagodtam ez idő alatt, és közben tökéletesítettem nyelvtudásomat. 
Sok sikert  a BIG BEN-nek továbbra is. Köszönök mindent!"

Legindiné Szilágyi Judit, 38 éves, Torbay Language Centre nyelviskola, Paignton, Anglia, 2003 tavasz

 

"Nagyon jól éreztem magam. Nagyon jó volt a család és az iskola is"
Petrovics Ágnes, 19 éves, 2003 nyár
London 2. nyelviskola Wimbledon,

 

"Hihetetlenül jól éreztem magam, Az iskolában kis csoportban tanultunk fiatal tanároknál. A délutáni programokat hozzánk igazították (pl. fürdés, bowlingozás, városnézés stb.) A tanárok fiatalosak és "jófejek" voltak. Nagyon sok külföldi barátom lett, aminek nagyon örülök. A család kedves volt, rengeteg hétvégi programot csináltak nekünk.  A szobatársammal nem jöttem ki túl jól. A vacsora nagyon finom volt, de a reggeli és a tízórai is nagyon rossz, de ez csak egy kis probléma volt a családnál. Nagyon jól éreztem magam, gondolkozom, hogy jövőre újra kimegyek, talán egy évre."
Gyelán Emese, 17 éves, did nyelviskola, Augsburg, 2003 nyár

 

" Ha lesz még rá lehetőségem, szívesen fordulok hozzátok. Az út és az ottartózkodásom problémamentesen zajlott, remekül éreztem magam."
Jilg Enikő, 32 éves, 2002 nyár Aspect Kaplan nyelviskola, Edinburgh

 

" Nagyon jól éreztem magam Swanage-ban. Az iskola tetszett, egyedül az ételre panaszkodott mindenki, azon lehetne javítani. Örülök, hogy elmehettem, és a nyelvvizsgához is hozzásegített, ugyanúgy mint egy remek nyaraláshoz! Köszönöm a segítséget!"
Cseh Klaudia, 16 éves,  2000 nyár, Harrow House nyelviskola, Swanage, Anglia, 2000 nyár

 

"Ha még egyszer adódik egy ilyen lehetőség, egy percig sem gondolkoznék azon, vajon menjek-e vagy sem. Nagyon jó egy ilyen tanfolyam arra, hogy az ember kipróbálja magát. sajnos egy hónap a tanulás szempontjából kevés, mindenesetre meghatározó élmény. London csodálatos!"
Szoboszlai Kinga, 22 éves,  Harrow House nyelviskola, London, 2000 nyár

 

" Fontosnak érzem elmondani, hogy fantasztikusan éreztem magam, és mind nyelvtanulás, mind szórakozás szempontjából remek volt ez az egy hónap. Éreztem, hogy minden és mindenki a diákokért van, és mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. Mindenkinek javasolni fogom a BIG BEN-t, és jövőre mindenképpen visszamegyek Bournemouthbe"
Budai Nóra, 17 éves, Kings's School of English, Bournemouth, 2000 nyár

 

Ha szeretnél beszélni a fenti vélemények szerzőivel vagy más iskolákban tanult diákjainkkal, kérünk, jelentkezz!

   BUDGET LINE   JUNIOR LINE   BUSINESS LINE   EXCLUSIVE LINE

                                                     BIG BEN Language Studies

                                            Külföldi oktatási programok szakértője 1991 óta

                                               Telefon: (06-1) 318-5732, 06-30-513-4247
                                                                           E-mail