Frissítve:   NYELVTANFOLYAMOK   KÖZÉPISKOLA   SZAKMAI GYAKORLAT   AKTUÁLIS AKCIÓK

 


2019 

LEGJOBB ÁR GARANCIA
 

NEM CSAK A MINŐSÉGET GARANTÁLJUK!
TANULJON KÜLFÖLDÖN A LEGJOBB ÁRON!

 

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!
TANFOLYAMAINK VÁLASZTÉKÁNAK KIALAKÍTÁSA SORÁN NAGY FIGYELMET FORDÍTUNK ARRA, HOGY ÖN MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÜL VÁLASZTHASSON. GONDOSAN ELLENŐRIZZÜK ÁRAINKAT, HOGY TANFOLYAMAINKAT KEDVEZŐ ÁRON TUDJUK AJÁNLANI.
ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY ÖN A MINŐSÉG MELLETT AZ ÁRRAL IS BIZTOSAN ELÉGEDETT LEGYEN, A BIG BENNÉL MEGRENDELT OKTATÁSI PROGRAMOKRA ÁRGARANCIÁT BIZTOSÍTUNK.


MIT JELENT AZ ÁRGARANCIA?
GARANTÁLJUK, HOGY TANFOLYAMAINKAT PIACI VISZONYLATBAN A LEGJOBB ÁRON ÉRTÉKESÍTJÜK. ABBAN AZ ESETBEN, HA ÖN IGAZOLNI TUDJA HOGY A NÁLUNK MEGRENDELT TANFOLYAMOT KÖZVETLENÜL A KÜLFÖLDI ISKOLÁNÁL VAGY MÁS MAGYAR OKTATÁSI SZERVEZŐ CÉGNÉL ALACSONYABB ÁRON SZEREZHETNÉ BE, AKKOR AZ ÁRKÜLÖNBÖZETET VISSZATÉRÍTJÜK.


MIRE VONATKOZIK AZ ÁRGARANCIA?

AZ AKTUÁLIS KATALÓGUSUNKBAN SZEREPLŐ ÖSSZES TANFOLYAMRA ÉS ISKOLAÉV PROGRAMRA. EZENKÍVÜL SZÁMOS OLYAN OKTATÁSI INTÉZMÉNNYEL ÁLLUNK KAPCSOLATBAN, AMELYEK AJÁNLATAI HELYHIÁNY MIATT NEM KERÜLTEK BE KATALÓGUSAINKBA, ÍGY ÉRDEMES ÉRDEKLŐDNI JELENLEGI AJÁNLATAINK KÖZÖTT
NEM SZEREPLŐ KURZUSOKRÓL IS.


HOGYAN MŰKÖDIK A LEGJOBB ÁR GARANCIA?

A LEGJOBB ÁR GARANCIÁT KÉRNI AZ ADOTT OKTATÁSI PROGRAMRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ELŐTT, DE LEGKÉSŐBB A JELENTKEZÉSKOR (JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSEKOR) LEHET.
A LEGJOBB ÁR GARANCIA KÉRÉSÉHEZ MELLÉKELNI SZÜKSÉGES AZ ALACSONYABB ÁRON ÉRTÉKESÍTŐ KÜLFÖLDI NYELVISKOLA VAGY MAGYAR OKTATÁSI CÉG AKTUÁLIS ÁRLISTÁJÁT, ÁRAJÁNLATÁT VAGY SAJTÓHIRDETÉSÉT.
A VISSZAIGÉNYLÉS CSAK A MEGRENDELNI KÍVÁNTTAL PONTOSAN MEGEGYEZŐ SZOLGÁLTATÁS (HELYSZÍN, ISKOLA, IDŐTARTAM, TANFOLYAMTÍPUS) ESETÉN LEHETSÉGES. HA IGÉNYÉT A JELENTKEZÉS ELŐTT VAGY LEGKÉSŐBB A JELENTKEZÉSKOR BEJELENTI, ÚGY MÁR A JELENTKEZÉSKOR MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSÜNKBEN AZ ALACSONYABB ÁRRAL FOGUNK SZÁMOLNI, FIZETÉSKOR AZ AKTUÁLIS VALUTAELADÁSI ÁRFOLYAMOT FIGYELEMBE VÉVE.   
A LEGJOBB ÁR GARANCIÁVAL IGÉNYBE VETT TANFOLYAMOKRA AZ ÁLTALÁNOS JELENTKEZÉSI FELTÉTELEINK ÉRVÉNYESEK.

 

  BUDGET LINE   JUNIOR LINE   BUSINESS LINE   EXCLUSIVE LINE

BIG BEN Language Studies

Nyelvtanulás külföldön 1991 óta

Telefon: (06-1)318-5732, (06-30)513-4247
 E-mail